Professionele keukenmontage


Wist u dat wij in 92% van de gevallen binnen één werkdag een keuken plaatsen? Ook wanneer niet alle onderdelen juist zijn geleverd, zorgen wij er voor dat wij uw keuken gebruiksklaar zal worden opgeleverd. Maakt u zich dan vooral geen zorgen over het afmonteren. Zodra uw leverancier de missende of beschadigde onderdelen nageleverd heeft, komen wij deze ook in uw keuken plaatsen. Wel zó fijn.


Het kan natuurlijk voorkomen dat wij niet in één werkdag een keuken plaatsen. In dergelijke gevallen zorgen wij er voor dat de monteur de eerst volgende werkdag weer bij u is om de laatste zaken alsnog voor u te regelen.


Wij snappen dat het erg spannend is om een nieuwe keuken te plaatsen. Zodra uw keuken gekocht is moeten er veel voorbereiden getroffen worden. Denk aan leidingen die verlegd moeten worden, wanden die opnieuw gestuced moeten worden, stoppenkasten die aangepast moeten worden; kortom, allerlei zaken waar u zich geen zorgen over hoeft te maken wanneer u ons om een offerte vraagt. Ontzorging bij de voorbereidingen en ontzorgen als wij de keuken plaatsen.


Wij hechten veel waarde aan de professionaliteit van onze monteurs. Daarom worden onze monteurs opgeleid binnen ons eigen opleidingssysteem. Ook zorgen wij er voor dat zij de benodigde certificaten behalen. Het moet voor u toch fijn zijn om te weten dat u in alle gevallen een professional over de vloer heeft?


Neem direct contact met ons op voor een offerte. Vul onderstaand formulier in en een van onze adviseurs belt u binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak!