033 - 123 4567    -      info@example.com

Professionele keukenmontage

Wanneer u een keuken koopt, komt er enorm veel op u af. Liggen de leidingen wel op de juiste plaats? Past de keuken zoals ik die heb uitgezocht? Welke kleur geef ik de muren? Wat doe ik op de vloer? Wanneer kan de keuken geleverd worden? Allerlei zaken die u zelf moet bepalen en plannen.

Hoe fijn is het dan als u zich geen zorgen meer hoeft te maken van over de vraag: “Wie gaat mijn nieuwe keuken monteren?”

De keukenmonteurs van NMB TotaalOnderhoud zijn allemaal hoogopgeleide en zeer ervaren monteurs die uw keuken in 92% van de gevallen in één dag monteren, waardoor u vaak nog dezelfde dag van uw nieuwe keuken kan genieten.

Door onze jarenlange ervaring op keukens monteren, bieden wij ook standaard 6 maanden garantie op het montage werk. Daarnaast kunt u tijdens en na de garantieperiode altijd gebruik maken van onze klantenservice die u met raad en daad bijstaat op het gebied van technisch advies.

Onze monteurs zijn vrijwel altijd in eigen dienst en werken door het hele land. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel plannen en ziet onze planning erop toe dat onze monteurs door het hele land met plezier uw nieuwe keuken monteren. Onze prijzen zijn altijd inclusief het aansluiten van uw keuken. Wij rekenen daarvoor geen extra kosten.

Wilt u weten wat het kost als wij uw keuken monteren? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!